Kehitä fasilitoinnin taitojasi Xpedion valmennuksissa!

Tee ryhmätilanteista tuloksekkaita, innostavia ja sitouttavia kokemuksia osallistujille – ovatpa kaikki sitten samassa tilassa tai verkkoyhteyden päässä.

Epävarmasta tilanteesta johtuen, meillä ei tällä hetkellä ole aikataulutettuna avoimia valmennuksia. Mikäli olet kiinnostunut yksilövalmennuksesta tai valmennuksesta organisaatiollesi, olethan yhteydessä.

Valmennuksissamme kehität valmiuksiasi toimia fasilitaattorina erilaisissa tilanteissa, saat konkreettisia työkaluja ja menetelmiä ryhmän työskentelyn ohjaamisessa onnistumiseen ja tiimien työskentelyn kehittämiseen. Valmennukset on suunniteltu täydentämään toisiaan. Voit valita yhden täsmävalmennuksen itsellesi tai kehittää kokonaisvaltaisemmin fasilitoinnin taitojasi osallistumalla useampaan valmennukseen.

Etäyhteys asiakkaaseen -verkkovalmennus

Miten käännät haasteet mahdollisuuksiksi? Miten erottaudut positiivisesti ja jätät tunnejäljen etäpalavereissa? Tässä 3h verkkovalmennuksessa saat eväitä vahvan vuorovaikutuksen luomiseen asiakkaan kanssa ja kasvatat omaa varmuuttasi etäpalaverien fasilitoijana. Valmennus toteutetaan Zoom-alustalla. Valmennus sisältää erilaisia harjoituksia, sekä vinkkejä osallistavista työkaluista ja menetelmistä myyntityöhön.

Verkkovalmennuksen hinta 390€ + alv 24%
Verkkovalmennuksen kesto klo 9.00-12.00

Etäyhteys asiakkaaseen -verkkovalmennus  28.5.2020

tai valitse verkkolaskutus

Varmuutta fasilitointiin -lähivalmennus

Valmennuksessa opit miten toteuttaa fasilitointia onnistuneesti omassa työssäsi. Saat myös lisää varmuutta osallistavan prosessin ohjaukseen tavoitteellisesti alusta loppuun.

Valmennus sisältää Varmuutta fasilitointiin -kirjan. Lisäksi jokaisena valmennuspäivänä tarjoamme aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin.

AIKA: –

Varmuutta Fasilitoinnin suunnitteluun -lähivalmennus

Valmennuksessa tutustut erilaisiin fasilitoinnin suunnittelun menetelmiin. Valmennuspäivän aikana pääset myös suunnittelemaan vahvan prosessin omalle case-tilaisuudellesi.

Valmennus sisältää Varmuutta fasilitointiin -kirjan ja Osallista ja onnistu -työkirjan. Lisäksi tarjoamme valmennuspäivänä aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin.

AIKA: 9.10.2020

HINTA:  1200€ + alv 24%

tai valitse verkkolaskutus

Varmuutta Vuorovaikutukseen -lähivalmennus

Valmennuksessa opit edistämään rakentavaa vuorovaikutusta ryhmien kanssa ja ymmärrät paremmin omaa toimintatapaasi sekä sen vaikutuksia ryhmään. Opit myös tapoja tukea ryhmää tekemään erilaisuudesta voimavaran. Valmennus sisältää Varmuutta fasilitointiin -kirjan ja henkilökohtaisen Luontaiset taipumukset™ -ajattelutyyliraportin. Lisäksi jokaisena valmennuspäivänä tarjoamme aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin.

AIKA: 12.-13.11.2020

HINTA: 2400€ + alv 24%

tai valitse verkkolaskutus

Verkkokaupassa tuotteet voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Onko mielessäsi oman organisaation tarpeisiin suunniteltu valmennus tai kaipaatko ammattifasilitointia työpajaasi?

Tilaa uutiskirjeemme